Var lilla Ainhoa

 
Var glada lilla tjej blir 11 veckor idag. Känns som om hon alltid varit här. 
 
Hon är, sa här langt, sa himla sammarbetsvillig. Ater när hon är hungrig, älskar att aka vagnen och är en riktig somntuta. I fredags var vi i ett shoppingcenter i tre timmar och hon klagade inte en enda gang. Det hade aldrig hänt med var forstfodda... 
 
Hon är uppe med mannen och mig pa kvällen. Kanske inte idealt men jag har inte hittat nagot sätt att fa dom synkade ännu. Och helt ärligt sa kan nog Ainhoa behova de där timmarna med lite egentid med oss. Sen somnar hon vid 23 och har senaste veckan sovit till 6 (vagar knappt skriva det..). Da vill hon ata lite och sen somnar hon gärna om nagra timmar till. Inte alltid sa lätt när storasyster lever loppan fran tidig morgon men den här helgen passar vi pa. 
 
Hon har borjat upptäcka sin rost och jollrar lite i babygymmet. Sa fort hon ar ogonkontakt sa fyrar hon av ett stort leende och hjärtat smälter lite grann. 
 
Var fina fina bebis!
1 Miss Marie:

skriven

Det känns som om hon har varit med längre än knappt tre veckor! :) Konstigt hur snabbt tiden går...

Tre timmar på shoppingcenter hade inte funkat med Alfred heller, kanske man blir lite coolare med andra barnet och de avspeglar sig på deras humör också? Hoppas det iallafall! ;) Kommer ihåg att Alfred också var uppe på kvällarna, de gör ju inte så mkt väsen av sig som bebisar, så skönt att ha dom uppe så man kan sova lite längre på morgonen! Ja, i önskedrömmen alltså... ;)

Svar: Tror absolut att man blir coolare med andra barnet! Men tror aven i det har fallet att de har ganska olika personligheter. Just i det har fallet sa far jag sova langre pa morgonen, ja nar storasyster inte ar hemma alltsa ;) Men oroar mig lite for att Ainhoa aldrig ska lagga sig i "normal" tid. Men det loser sig nog!
ParisLisa

2 Mammatea:

skriven

Låter lite som hos oss. Nils har varit nöjd så länge han får vara med. Är nog en kombination av deras personligheter och hur vi var som första gångs föräldrar och nu är som tvåbarnsföräldrar.

Svar: tror precis som du! Amaya var valdigt bestamd redan som bebis men visst spelar det in att jag var mer nervos och hade all tid i varlden for bara henne!
ParisLisa

3 XB:

skriven

Vilken liten sötnos!

Svar: Tack :)
ParisLisa

4 Linda K - Hemma hos Klintons:

skriven

Oj, redan 11 veckor. Det är ju galet hur snabbt tiden går. Underbart söt är hon och vad härligt att det går så smidigt :) . kram kram Linda

Svar: Ja har gar det undan! Hur gar det for dig? Ar det dags snart?
ParisLisa

5 Sara:

skriven

Jag blir alldeles varm i hjärtat - hon är så fin och det är så fantastiskt att det trots allt löste sig för oss båda. Tänk när vi hittade varandra på nätet, sprängfulla av smärtsam längtan. Nu är vi tvåbarnsmammor!!

Kramar!

Svar: Ja visst ar det otroligt? Ibland laser jag mina gamla inlagg och onskar att jag kunde trosta den tjejen och saga att det kommer bli bra, for det blev ju faktiskt helt otroligt underbart!Hoppas vi far chansen att ses med vara sma.
Kramar!
ParisLisa

Kommentera här: