Skruttis Rolce Roys

Var lilla tjej borjar bli stor. For tva veckor sen bytte vi till sittdelen pa vagnen. Kanske lite tidigt, men vet ni vad? Det funkar sa mycket battre nu.

Liggdelen har vi inte anvant sen i borjan pa augusti. Sen dess har det varit bilbarnstolen och hon trivdes lite battre i den. Men flera ganger i veckan fick jag bara hem en upprord bebis samtidigt som jag drog en tom vag. Och det borjade bli riktigt tungt.

Sa vi tankte att vi testar. Och hon ar sa mycket gladare! Och bara en gang har jag behovt anvanda barselet, men da hade vi varit ute i flera timmar. Och hon somnar till och med av sig sjalv. Bade mamma och bebis ar nojda!


Har ser ni sjalva hur lycklig hon blev nar hon fick provsitta!
1 Miss Marie:

skriven

Tror vi bytte till sittdelen när Alfred var runt 5 månader, lite tidigt (rekommendationerna på vår vagn är 6 månader) men Alfred trivdes bättre! Vår sittdel kan man vända så man kan ha den både mot sig och ifrån sig, och hittills har vi bara haft den mot oss. Men senast häromdagen fick jag bära hem en ilsken Alfred som absolut inte ville vara i vagnen! :D

2 Tea:

skriven

Miraklet gillar också sittdelen. Helt underbart och jag njuter!

3 Catrine:

skriven

Samma här. Vi bytte tidigt. Fick "bulla upp"i liggdelen länge så F kunde titta ut över kanten! Ingen gillade ryggläget nåt bra! Skönt att ni kommit fram till nåt som känns bra för er båda!

4 Ellinor:

skriven

Hon ser minst sagt nöjd ut lilla damen! Nu har hon dessutom bättre överblick över allt som händer runt omkring under era promenader.

Stor kram

5 Tea:

skriven

Sv:

Vi upplever att Miraklet inte blir tillräckligt mätt av ersättningen fast hon lätt äter nästan 2,5 dl vi varje måltid. Än så länge har vi bara kört smakisar så när hon får exempelvis gröt får hon även ersättning.

6 Lisa:

skriven

Miss Marie, bra att du kan vända Alfred mot dig. Saknar det lite på vår vagn.



Tea, vet precis hur du känner!!



Catrine, provade med att bulla upp i somras. Det dög i några dagar ;)



Ellinor, precis! Är nog det hon har saknat.



Kommentera här: